Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Sabtu, 25 Mac 2017

Kecantikan : PeriPera Lip Tint

Assalamualaikum and Sawadde (Hello) !!!

Okay, hari ni Biha nak share tentang lip tint yang Biha da lama sangat nak beli tapi masih tak jumpa,
but now... jeng jeng jengggggggggg !!!!

Biha da jumpa !!!!!
Tadi keluar pergi singgah Watson AEON KINTA, usha-usha nampak la satu brand ni PeriPera.
Terus terkam ! Hahahaha.

Alhamdulillah, langkah kaki kanan hari ni ada offer dalam RM3.00 kut potongan.
Harga less RM 28.53 daripada harga asal dalam RM 31.30 (yang ni lupa la).

Haaaa. Bukan main lagi sis pening tau nak pilih yang mana satu antara Cherry Juice @ Strawberry Juice.
Alahai, dua-dua colour cantik. Pening nak pilih ! Hehehe.

But at last, Biha pilih yang Cherry Juice.
Tadaaaaa !!!


Ni cover depan dia, menggunakan tema PowerPuff Girl ! Cantik an ? Dulu gambar lain.

Ni side dia, ni contoh colour lip tu.


Ni belakang dia, Made in Korea. 
Dia punya caption power "Beauty Heroes here they come"

Ni dia punya isi !

Sebenarnya dia ada 5 colour. Ni haa antaranya lah. Tadi yang Biha confuse ialah No.1 dan No. 5.
Tapi Alhamdulillah pilih yang no. 1 (Cherry Juice).

Buat masa sekarang ni belum di try lagi. Hahaha, just nak share jeee. 
Tapi dulu-dulu Biha da pernah pakai yang lip tint ni (not this brand, yang murah je) memang Biha suka sebab lip tint ni nampak natural, bila bibir kita kering, dia still nampak macam natural, bukan macam lip soft matte ni bila kering jadi berkuping lipstik tu kat bibir. 

Okay, thats all. 
Sebarang pertanyaan boleh tanya kat ruangan komen atau email Biha.
Goodnight ! Ratri sawad ! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG